PONOSNA MAMA

Phoebe iz 'Prijatelja' podijelila rijetku fotografiju sina i oduševila obožavatelje

09.05.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Američka glumica Lisa Kudrow, koja se proslavila ulogom neponovljive Phoebe u kultnom sitcomu 'Prijatelji', ovog je tjedna obilježila sinov 23. rođendan na društvenim mrežama

Emmyjem nagrađena 57- godišnja glumica sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je screenshotove razgovora sa sinom putem aplikacije FaceTime, a u povodu njegovog 23. rođendana.

Sina Juliana, slavna 'prijateljica' dijeli sa suprugom Michaelom Sternom s kojim je u bračnu luku uplovila u svibnju 1995. godine.

Lisa Kudrow Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

'Ništa te na ovom svijetu ne može pripremiti za ulogu majke', svojedobno je izjavila glumica koja je sina Juliana očekivala tijekom snimanja četvrte sezone serije 'Prijatelji', a zahvaljujući njezinom rastućem trudničkom trbuščiću, scenaristi sitcoma tomu su se vješto prilagodili.

Uz kolege iz serije, Kudrow je nedavno snimila dugooiščekivani specijal 'Prijatelja' čije je premijerno prikazivanje odgođeno uslijed globalne pandemije, a po najnovijim saznanjima, ovoga mjeseca napokon će ugledati svjetlo dana.

'Na nove epizode 'Prijatelja' nemojte gledati kao na reboot serije jer ne postoji nikakav scenarij. Samo smo se zajedno družili, što se ne događa tako često, niti se pred kamerama takvo što dogodilo od 2004. godine kada smo prestali sa snimanjem serije. Vjerujem da će specijal biti odličan', izjavila je Kudrow.

Uz zvijezde poput Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthewa Perryja, Davida Schwimmera i Matta LeBlanca, Lisa Kudrow je lik Phoebe utjelovila u svih deset sezona serija koja se na američkom NBC-ju emitirala od 1994. do 2004. godine.