NE ŽELI IMATI NIŠTA S NJIM

Petra Ecclestone odlučila se na drastičan potez, a u svemu ima i potporu oca Bernieja

03.01.2022 u 11:46

Bionic
Reading

Javnu potporu pružio je nekadašnji šef Formule 1, Bernie Ecclestone, svojoj mlađoj kćerki, 33-godišnjoj Petri Ecclestone u njezinoj odluci da promijeni prezimena svoje troje djece, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Jamesom Stuntom

Bogata nasljednica Petra Ecclestone odlučila je 'obrisati povijest' i sve što je veže uz bivšeg supruga Jamesa Stunta, s kojim je dobila kćer Laviniju i blizance Andrewa Kulbira i Jamesa Roberta. Stoga je odlučila zakonskim putem promijeniti prezimena svojoj djeci, koja trenutno nose očevo - Stunt, a u tome je dobila i potporu oca, 91-godišnjeg Bernieja Ecclestonea.

Petrina želja je da joj sud dopusti da se njezina djeca od sada prezivaju Ecclestone, a sve kako bi u potpunosti makla sve tragove bivšeg supruga, s kojim se nije rastala u dobrim odnosima.

Bernie Ecclestone, kojeg je bivši zet nazvao 'zlim patuljkom', otkrio je da je upravo osmogodišnja Lavinija od majke zatražila mamino prezime i to nakon što je otkrila što je sve njezin biološki otac napravio.

PETRA I TAMARA U MEKSIKU

Ponovno uživaju na suncu: Sestre Ecclestone djecu odvele u luksuzno ljetovalište

Pogledaj galeriju

'Ne krivim Petru, bit će bolje za djecu da imaju majčino prezime, jer ono koje ima njihov otac i nije baš dobro, osobito jer su poveznice loše. Lavinia je jasno rekla majci da više ne želi nositi očevo prezime i ja ih u tome u potpunosti podupirem', rekao je Bernie Ecclestone.

Podsjetimo, Petra Ecclestone rastala se 2017. od Jamesa Stunta, nakon šest godina braka, a danas je zaručena za Sama Palmera s kojim ima 18-mjesečnu kćerkicu Millie. Bivši suprug još uvijek čeka suđenje nakon što je optužen za pranje novca, krivotvorenje, ali i verbalni napad na policajca na temelju rasne diskriminacije.