LUDA ZABAVA

Pet godina nakon: Nives i Goran Ivanišević kao na početku svoje veze tulumarili na koncertu Petra Graše

19.03.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Prije pet godina njihova zajednička fotografija s koncerta Petra Graše u Areni bila je možda prva službena potvrda veze Nives i Gorana Ivaniševića. Zagrljeni su pjevali u glas Grašine najveće hitove i dan nakon bili glavna vijest u svim medijima. Sinoćnji spektakl splitskog glazbenika također nisu željeli propustiti

Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb u petak navečer održan je prvi od dva koncerta Petra Graše, koji je okupio više od 15 tisuća obožavatelja. U prvim redovima, tik ispred pozornice smjestila su se brojna poznata lica, Andrija Jarak, Iva Radić, Ivan Vukušić, Marko Tolja, a fotoreporterima nisu uspjeli pobjeći supružnici Goran i Nives Ivanišević.

Zagrljeni i dobro raspoloženi Goran i Nives nisu krili oduševljenje koncertom te su u glas pjevali najveće Grašine hitove. Gospođa Ivanišević za ovu je prigodu odjenula Fendi pripijeni kompletić, a Goran se odlučio za ležerno izdanje i odabrao traper košulju.

Ovaj prizor prisjetio nas je na gotovo identičan prije pet godina, kada su radijska voditeljica i bivši tenisač tek započeli svoju ljubavnu vezu i prestali se skrivati od javnosti. Na Grašinom koncertu održanom u studenom 2017. u Areni su po prvi puta zajedno fotografirani Nives i Goran te nisu krili koliko su sretni i zaljubljeni.

Pet godina kasnije, u sretnom su braku te zajedno dijele sina Olivera, koji se rodio u rujnu 2018.

Poznati par nije jedini koji sinoć nije krio dobro raspoloženje i radost zbog mogućeg povratka u ‘staro normalno’.

Grašo, koji je uspio napuniti zagrebačku Arenu kazao je preplavljen emocijama nakon koncerta: ‘Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima - sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća!'

  • +27
Koncert Petar Grašo Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje