VJENČANJE GODINE

Konačno je poznato hoće li Petar Grašo i Hana Huljić dobiti dečka ili curicu

26.02.2022 u 21:39

Bionic
Reading

Nakon što su glazbenici Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili sudbonosno 'da' u Splitu, sad je konačno i poznat spol bebe koja u sretnu obitelj stiže na ljeto

O domaćem vjenčanju godine kako su ga prozvali mediji, još se sliježu dojmovi, a RTL Exkluziv ekskluzivno je doznao hoće li u obitelj Grašo-Huljić stići djevojčica ili dječak.

Nema tko se nije raznježio kad je Petar, zahvalivši se svima na dolasku, u jednom trenutku na vjenčanju otkrio i spol bebe!

Kako ekskluzivno saznaje RTL Exkluziv u obitelj glazbenika početkom srpnja stiže djevojčica, no ime još nije poznato.

Taj dan posebno će pamtiti upravo Petar Grašo, koji nije mogao suspregnuti suze kad je na kraju ceremonije zbor na čelu s mladom Huljićevom uzdanicom Lorenom Bućan zapjevao svoju omiljenu pjesmu Beatlesa 'All You Need Is Love'.

  • +12
Petar Grašo i Hana Huljić s uzvanicima stigli u restoran Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Stvarno je super ispalo i sa zborom i s trubama, gitarom i električnim violinama, violinama, baš je super bilo. Rasplakali smo se i ja i ona i Petar i baš je super bilo. Cijela crkva se digla na noge, baš je super bila fora', rekla je Lorena.

Hana i Petar žive u njegovom stanu u Splitu gdje mlada glazbenica planira i roditi.

Splitski pjevač je u 31-godišnjoj kćeri suradnika i prijatelja Tončija i Vjekoslave Huljić našao ljubav svog života. Svojoj se Hani zavjetovao na vječnu ljubav u crkvi sv. Dominika u subotu 19. veljače u njihovom rodnom gradu Splitu, a taj je čin javnost iščekivala s nestrpljenjem.

Grašini su kumovi bili Dino Rađa, chef Tomaž Kavčič i prijatelj iz djetinjstva Šime, dok je Hanina kuma bila njezina bliska prijateljica, splitska pjevačica Domenica Žuvela.