glazbena nada

Pava: Hrvatskoj publici poznata je već neko vrijeme po nastupima na glazbenim sesionima, sad predstavlja novi singl

26.10.2021 u 21:09

Bionic
Reading

Mostarska kantautorica sa Zagrebačkom adresom polako, ali sigurno stupa na glazbenu scenu gdje će se, sudeći po dosadašnjem radu, i zadržati

Nakon izdavanja svog prvog singla 'Ponekad' i sklapanja ekskluzivnog ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records, objavila je i svoj drugi singl pod nazivom 'Budi mi dobro'. Kao i za prvu pjesmu, tekst i glazbu potpisuje sama dok aranžman potpisuje mladi kantautor Đuro Ravenšćak, stoji u priopćenju.

Pjesma je snimljena u Red Records studiu u Zagrebu, a mix i master pjesme je uradio Krunoslav Licitar Macola. Pjesma govori o ljubavi dvoje mladih koja nije završila očekivanim sretnim završetkom već razilaskom i riječima 'budi mi dobro', te svojim karakterom i dramatičnošću savršeno pristaje uz ovo jesensko vrijeme u kojem se nalazimo što odlično prikazuje i njezin spot. Spot je snimljen u režiji Daria Bajurina i Opis Film produkcije na Bilima, mjestu iznad Pavinog rodnog grada Mostara. Kadrovi divljih konja, klavira ispod desetljećima starog hrasta te interpretacija mlade glazbenice rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim.

Izvor: Društvene mreže