čestitke roditeljima

Paris Hilton je postala majka: Ona i njezin suprug dočekali su bebicu, a odmah je otkriven i spol

25.01.2023 u 11:12

Bionic
Reading

U domu popularne nasljednice lanaca hotela 'Hilton' slavi se najradosnija vijest! Sa suprugom Carterom postala je majka dječaka kojeg je na svijet donijela surogat majka

Paris Hilton ostvarila je veliku želju i postala majka po prvi put. Sa svojim suprugom Carterom Reumom dočekala je na svijet malenog dječaka kojeg je rodila surogat majka. Uzbuđena Paris vijest o novom članu obitelji podijelila je na društvenim mrežama.

Prije tri mjeseca majka Paris Hilton javno je otkrila da njezina kći ima problema s trudnoćom, odnosno da ne može ostati trudna. Kasnije je intimu podijelila i sama Hilton: 'Istina je da smo moj suprug i ja željeli uživati ​​u našoj prvoj godini braka zajedno kao par i uvijek smo planirali osnovati svoju obitelj u 2023. godini. IVF je uvijek putovanje za sve, ali mi smo sretni što imamo puno zdravih embrija koji su spremni i čekaju da budu dio naše Cutesy ekipe!'

41-godišnja Hilton podijelila je vijest na Twitteru i Instagramu, objavivši sliku svoje ruke koja drži malenu ruku novorođenčeta. Mislila je i na detalje pa su njezini nokti bili nalakirani u nježnu pastelnu nijansu plave boje. Ispod fotografije je napisala: 'Već si neopisivo voljen' te dodala plavi emoji srca.

Sreću zbog sretne vijesti u domu popularne prijateljice podijelile su mnoge poznate dame koje su joj čestitale na novom članu obitelji. Ashley Benson, Demi Lovato, Lindsay Lohan čestitale su joj, a posebno sretna bila je i Chrissy Tiegen koja je i sama nedavno rodila.

'Oduvijek mi je bio san biti majka i jako sam sretna što smo se Carter i ja našli. Uzbuđeni smo što ćemo osnovati obitelj i naša srca eksplodiraju od ljubavi prema našem dječaku', komentirala je poduzetnica i DJ.

  • +9
Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia