ISKRENO O SVEMU

Pamela Anderson progovorila o razlogu zbog kojeg se udala za slavnog producenta s kojim je u braku izdržala tek 12 dana

07.02.2020 u 18:04

Bionic
Reading

Pamela Anderson prvo je šokirala svijet viješću da je po peti put izrekla sudbonosno 'da', a potom da se razvodi od novopečenog supruga nakon svega 12 dana braka. Izvor blizak glumici otkrio je sve detalje njezine odluke da se raziđe od holivudskog producenta Jona Petersa, kao i razlog zbog kojeg je prvotno odlučila stupiti u brak

Pamela Anderson uskočila je nepromišljeno u brak s holivudskim producentom Jonom Petersom s kojim je je prije 30 godina bila u ljubavnoj vezi. To je svima postalo jasno kada je glumica objavila vijest o razvodu, nakon samo 12 dana braka s Peterson.

52-godišnja glumica i bivša Playboyeva zečica i 74-godišnji producent vjenčali su se 20. siječnja na ceremoniji u Malibuu kojoj su prisustvovali i njezini sinovi Dylan i Brandon koje je Anderson dobila u braku s Tommyjem Leejem.

Činilo se kao da je zvijezda serije 'Baywatch' konačno ponovno sretna, no ona je svoj peti brak okončala prije nego što se proširila vijest o njezinom vjenčanju, a sada je konačno poznat razlog zbog kojeg se odlučila ponovno udati.

Navodno se na brak s Petersom odlučila nakon što se vratila iz Indije gdje je provela mjesec dana na 'duhovnom čišćenju'. 'Njezino srce u tom je trenutku bilo širom otvoreno, no sada shvaća da je pogriješila', rekao je izvor blizak glumici za portal Page Six.

Plavokosa glumica odlučila se udati za ljubavnika iz prošlosti nakon što je s njim provela svega tri dana, no ubrzo nakon što su papiri bili potpisani, a emocije splasnule, požalila je tu odluku.

  • +7
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

'Pamela ne funkcionira na istoj valnoj duljini na kojoj funkcioniraju drugi ljudi. Ima ogromno srce i voli jako, brzo i bezuvjetno. Kada se vratila s puta Jon joj je rekao: 'Volim te, vjenčajmo se', na što je ona odgovorila: 'Može', otkrio je izvor.

Isti izvor otkrio je i kako je Anderson požalila svoju odluku nakon jednog i pol dana. Ona i Peters potpuno su drugačije osobe i imaju drugačije prioritete. Peters je trenutno fokusiran na slavu, dok Anderson nastoji provoditi vrijeme daleko od javnog života i raditi na humanitarnim projektima.

Navodno je slavni producent plavokosu glumicu pokušavao kontrolirati, što se njoj nije svidjelo.

'Pamela je primijetila da je Peters frustriran činjenicom da ona želi ostati financijski neovisna. Počeo je uspostavljati pozive vezane uz njezinu karijeru i dogovarati joj ulogu u filmu na kojem radi, radio je sve što ona nije htjela da radi', otkrio je izvor.

Anderson i Peters navodno nikada nisu ispunili papirologiju kojom bi se brak i zakonski potvrdio, stoga će biti vrlo jednostavno poništiti ga.