UPEČATLJIVI STAJLING

Victoria Beckham dobro zna kako privući poglede, pa čak i kada nosi bijelu haljinu

25.05.2021 u 23:05

Bionic
Reading

Još dok je bila članicom najpoznatijeg ženskog benda svih vremena, Spice Girls, uz ime Victorije Beckham uvijek se vezao istančani smisao za modu, a prepoznatljiva u modnom smislu je i godinama kasnije, kada je postala poznata modna dizajnerica

47-godišnja Victoria Beckham niti ovoga puta nije razočarala svojom modnom kombinacijom, odabranom za poslovni sastanak u New Yorku. Nekadašnja spajsica, danas modna dizajnerica, snimljena je ispred luksuznog hotela u kojem je odsjela odjevena u haljinu dugih rukava.

Bijela haljina s jedne je strane bila sasvim jednostavna, no zbog kragne i dodatnog crvenog detalja na kragni, kao i širokog remena oko struka, bila je posebna.

  • +2
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi zaokružila cijelu priču, Victoria Beckham odabrala je cipele na visoku potpeticu, koje imaju remenčić oko gležnja, u plavoj boji, a zbog kojih je cijeli stajling došao dodatno do izražaja.

Ispod ruke nosila je crnu kožnu torbu, dok je lice gotovo u potpunosti sakrila crnom zaštitnom maskom i predimenzioniranim sunčanim naočalama.