IKONA STILA

Kakva kombinacija boja najbolje pristaje brinetama? Odgovor zna Victoria Beckham

28.05.2021 u 09:12

Bionic
Reading

Iako se njezin stil odijevanja značajno promijenio od vremena u kojima je žarila i palila svjetskim pozornicama s grupom Spice Girls, slavna Victoria Beckham oduvijek je preferirala jednostavnost u znaku neutralnih paleta boja. Zahvaljujući navedenom, rijetki su trenuci u kojima svojim stajlinzima odluči istaknuti živopisne boje, a kada to i učini, nikada ne griješi

Na ulicama New Yorka britanska ikona stila ovih dana nije mogla proći nezamijećeno, a sve zahvaljujući stajlingu stvorenom od žute i boje marelice, idealnoj inspiraciji za sve one dame koje žele isprobati nešto novo.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: VBDB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svijetle boje upravo ove sezone slove kao veliki hit, no rijetke bi dame pomislile istaknuti ih na način na koji je to ovih dana pošlo za rukom Victoriji Beckham. Ova priznata modna dizajnerica uspjela je dokazati da mješavina komada u boji marelice i žute može izgledati itekako privlačno.

Sako, top i hlače, u kojima smo ju imali priliku vidjeti, djelo su njezina modnog brenda, a iako je riječ o posve jednostavnim komadima, svojom bojom privlače posebnu pozornost.

Cjelokupan njujorški stajling Victorije Beckham u duhu je elegantnog stila odijevanja, ali zahvaljujući mješavini nijansi žute i marelice djeluje opušteno, razigrano i definitivno dovodi u dobro raspoloženje.

Kao što je svojim primjerom dokazala slavna Britanka, kombinacija žute i boje marelice jako će dobro pristajati brinetama jer se navedeni tonovi savršeno usklađuju. Osim toga, ova kombinacija boja laskat će ženama maslinaste puti.