SNAŠLA SE U SEKUNDI

Ovome se nitko nije nadao: Kate Middleton svojim je postupkom šokirala sve

06.09.2018 u 19:44

Bionic
Reading

Možda je u braku s budućim britanskim kraljem, no, kada je riječ o roditeljstvu, Kate Middleton ne razlikuje se baš od drugih majki. Tako se nedavno susrela s malenim problemom, kojeg je na kraju riješila bez problema, no i iznenadila prisutne u dućanu

Možda je u braku s budućim britanskim kraljem, no, kada je riječ o roditeljstvu, Kate Middleton ne razlikuje se baš od drugih majki. Tako se nedavno susrela s malenim problemom, kojeg je na kraju riješila bez problema, no i iznenadila prisutne u dućanu.

Naime, nakon ljetnih praznika, došlo je za princa Georgea vrijeme povratka u školske klupe, a za princezu Charlotte u vrtić. Budući da im je stopalo preko ljeta naraslo, vojvotkinja od Cambridgea uputila se s njima u kupovinu cipela. No, zaboravila je na činjenicu da su djeca u ljetnim sandalama.

  • +14
Najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte te princeze Savannah i Isla Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema izjavama očevidaca, koji su to otkrili magazinu Hello!, Kate je zatražila od zaposlenika u dućanu da im posude čarapice, kako bi djeca mogla isprobati cipelice. Ono što je mnogima zasmetalo činjenica je da ih je posudila, a ne kupila, kao da nema novaca.

Inače, princa Georgea ove godine čekaju puno veće obaveze u Thomas Battersea školi. Osim što će promijeniti razred i dobiti novog učitelja, od ove će godine, između ostalog, početi učiti znanost, povijest i zemljopis. Zanimljivo je kako ove godine, za razliku od prošle, mediji nisu pozvani na njegov prvi dan škole kako bi ga fotografirali, kao niti na odlazak njegove mlađe sestre u Willocks Nursery School.