SESTRE, MAMA I SUPRUGA

Ovo su najvažnije žene u životu Matea Kovačića

26.01.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Iako je u prvi plan stavljena njegova 'bolja polovica', supruga Izabel Kovačić, s kojom posljednjih godina dijeli dobro i zlo, nogometaš Mateo Kovačić ima još tri iznimne žene na koje je itekako ponosan

Nogometaš hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Chelsea, Mateo Kovačić, nikada nije krio koliko mu je obitelj važna. Iako već godinama živi van granica Lijepe naše, sa roditeljima, ali i sestrama Jelenom i Katarinom iznimno je povezan.

S njima je bliska i Kovačićeva supruga Izabel, koja često zna objaviti njihove zajedničke fotografije ili snimke, a zajedno su se družile nedavno i na skijanju u švicarskom St. Moritzu.

A zahvaljujući slavnom bratu i šogorici, i Jelena i Katarina postale su prave zvijezde na Instagramu, gdje Katarinu Kovačić prati 11.6 tisuća ljudi, dok Jelenu Golub prati 12.4 tisuća.

Na vjenčanju Jelene Kovačić, koja se udala za Davora Goluba u istoj crkvi u kojoj su se vjenčali i Izabel i Mateo, upravo je njezin brat bio glavna zvijezda.

Katarina još nije u braku, a nedavno je pokazala i lice svog dugogodišnjeg dečka Valentina. Osim na njih, Mateo je iznimno ponosan i na svoju majku Ružicu, koja mu je uvijek bila najveća potpora.

  • +6
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL