OPAKI I SEKSI TV, 2. DIO

Ovo su najseksi akcijske ikone televizije

08.05.2014 u 09:17

Bionic
Reading

U drugom dijelu našeg vodiča kroz savršen spoj seksipila i akcijskog adrenalina predstavljamo još heroina s malih ekrana, zgodne i opasne dame, kao i one koje će to tek postati

JENNIFER GARNER KAO SYDNEY BRISTOW ('ALIAS')
Serija koja je ideju rada za državne tajne službe prodavala klincima kao beskonačno zabavnu, ali i seksi avanturu – na čelu sa seksipilnom, koliko i opasnom i inteligentnom agenticom Bristow, špijunkom koju smo voljeli.

KATEE SACKHOFF KAO STARBUCK ('BATTLESTAR GALACTICA')
Nova verzija stare serije, novi seksipil za novo doba – Katee Sackhoff svoj je prvi veliki proboj televizijom odradila kao Kara 'Starbuck' Thrace zarobivši srca svih geekova i SF fanatika svijeta. Uslijedili su 'Bionička žena' i 'The Big Bang Theory', ali Katee će za fanove uvijek biti Starbuck.

SUMMER GLAU KAO CAMERON ('TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES')
Iako Paramount najavljuje novu TV seriju 'Terminator', koja bi trebala ići paralelno s novim filmovima u kinima, pokušaj oživljavanja legendarne franšize odrađen je na malim ekranima još 2008., kada je Glau za ovu ulogu osvojila i nagradu. A uloga Cameron gotovo je identična Schwarzeneggerovoj ulozi iz prvog filma – samo nešto više seksi, Summer kao kiborgica koja dolazi pomagati ljudima u prošlost, a da pri tome izgleda kao manekenka.


PAMELA ANDERSON KAO VALLERY IRONS ('V.I.P.')
Nakon što ju je 'Spasilačka služba' pretvorila u najveći seks-simbol desetljeća, Pamela je nastavila s karijerom na televiziji – između ostalog i glumom u užasnoj trash varijaciji 'Charliejevih anđela', u kojoj glumi ženu koja slučajno spasi celebrityja, a nakon toga dobiva posao u agenciji za tjelohranitelje.

ANNE FRANCIS KAO HONEY WEST ('HONEY WEST')
Prva prava heroina policijskih TV serija, privatna detektivka Honey West živjela je na malim ekranima u serijalu 'Honey West', u programu ABC-a od 1965. do 1966. udarajući temelje te otvorivši vrata mnogim kolegicama u desetljećima koja su uslijedila.