NA PRVOM MJESTU

Ovo je razlog zbog kojeg je Brad Pitt otkazao dolazak na dodjelu BAFTA nagrada

04.02.2020 u 12:32

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli BAFTA filmskih nagrada, holivudski zavodnik imao je nominaciju u kategoriji sporedne muške uloge, koju je u konačnici i osvojio, no dolazak u London odgodio je zbog obiteljskih razloga. Njegov govor zahvale pročitala je njegova kolegica iz filma Margot Robbie, a sada je otkriveno zašto se točno nije pojavio

Za svoju ulogu u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' 56-godišnji holivudski glumac još je jednom nagrađen, ovoga puta u kategoriji sporedne muške uloge za koju je osvojio i prestižnu BAFTA-u. U London nije stigao, a umjesto njega nagradu je preuzela Margot Robbie.

A zašto je Brad Pitt otkazao dolazak? Odgovor je vrlo jednostavan. Naime, Brad Pitt i dalje se svim silama trudi da obnovi svoj odnos sa djecom koju je dobio u braku s Angelinom Jolie, posebice sa najstarijim, 18-godišnjim Maddoxom, koji mu je najviše zamjerio na odnosu s majkom.

Otac i sin udaljili su se i zahladili odnose nakon sukoba u privatnom avionu u 2016. godine, nakon čega je Angelina Jolie i podnijela papire za razvod, ali i zatražila skrbništvo nad djecom.

Budući da je, kako je otkrio izvor blizak Bradu Pittu, Maddox napokon pristao pružiti ocu šansu, glumac je ostavio sve obaveze po strani i požurio spasiti što se spasiti da.

Margot Robbie - Bafta 2020. govor Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Maddox je pristao porazgovarati s njim, pa je Brad sve ostavio. Biti otac za njega je najvažnija stvar u njegovom životu i učinit će sve da popravi njihov odnos. Maddox je na fakultetu, a kada je Brad doznao da će tih dana biti u Los Angelesu i da ima šanse za njihov razgovor, otkazao je put u Veliku Britaniju', otkrio je izvor.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia