UŽIVA NA PLAŽI

Ovo je njezino najbolje ljeto: Blanka Vlašić pokazala sve veći trudnički trbuščić

05.07.2022 u 08:50

Bionic
Reading

I dok je, kada se profesionalno bavila skokom u vis, ljeta rijetko provodila uživajući na plaži, Blanka Vlašić sada napokon diše punim plućima. Buduća mama objavila je fotografiju s plaže, otkrivajući kako provodi vrijeme

'Najbolje ljeto do sada, a tek je početak...' Napisala je to pored svoje najnovije fotografije naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, na kojoj pozira u crvenom dvodijelnom kupaćem kostimu, uživajući u hladnoj i narezanoj lubenici.

No ovoga puta u prvom planu nije ništa osim njezinog sad sve većeg trudničkog trbuščića, kojeg više ne može nikako sakriti. Svoje prvo dijete s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom, Blanka bi trebala roditi krajem ove godine, a već je otkrila da im stiže sin.

Za svog nasljednika ponosni je otac već počeo kupovati prve poklone, a sigurni smo da će malenog razmaziti članovi obitelji s obje strane.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

A Blanki trudnoća uistinu godi, što se jasno vidi i na njezinom licu. Bivšu atletičarku odavno nismo vidjeli tako smirenu i sretnu, a čini se da i nema nikakvih trudničkih tegoba, što joj itekako olakšava trudnoću u ovim vrućim ljetnim mjesecima.

Na fotografiji je Blanka istaknula i svoj vjenčani prsten, podignuvši lijevom rukom sunčane naočale.