NEOČEKIVAN OBRAT

Ovo će vas razočarati: Pogledajte s kim je Rachel iz 'Prijatelja' umalo završila

06.10.2018 u 17:26

Bionic
Reading

Svi ljubitelji humoristične serije 'Prijatelji' jako dobro pamte njezin kraj, kada Chandler i Monica napokon postanu roditelji, a Rachel i Ross nakon gotovo deset godina ozakone svoju vezu. Kreatori omiljenog sitcoma sada otkrivaju da je malo nedostajalo da se ništa od toga ne dogodi

Prije 14 godina završilo je emitiranje američke humoristične serije 'Prijatelji' koja je punih deset sezona nasmijavala milijune gledatelja diljem svijeta. Oni pravi poznavatelji zasigurno i danas pamte njezin kraj, kada famozna šestorka postigne ono čemu su težili.

Rachel i Ross (Jennifer Aniston i David Schwimmer) punih su deset sezona trpjeli komplikacije u svom ljubavnom odnosu koji je okosnica ove serije, a onda napokon shvate kako ne mogu jedno bez drugoga. Istovremeno Monica i Chandler (Courtney Cox i Matthew Perry) nakon dugogodišnjeg iščekivanja postanu sretni roditelji. Joe(Matt LeBlanc) napokon ostvaruje značajniju glumačku karijeru, a Phoebe uživa u braku s Mikeom.

  • +17
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malo je falilo da sve ovo ne bude prikazano i da nikada ne vidimo takav kraj ‘Prijatelja’.

'Prijatelji' zadnja epizoda 10. sezone Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, Kevin S. Bright, izvršni producent omiljenog sitcoma ovih je dana u velikom intervjuu otkrio kakvi su bili njegovi prvotni planovi za završetak serije. Prema prvotnom dogovoru s produkcijom, serija je trebala završiti nakon devete sezone.

‘Kada smo započeli s devetom sezonom, mislili smo da će to biti posljednja koju snimamo. Na sreću u zadnji trenutak stvari su se tako posložile da smo imali dovoljno materijala i za desetu, finalnu sezonu’, rekao je Bright te dodao: ‘Nismo znali kako dalje pa smo se jednostavno složili da deveta bude zadnja i ne nije bilo drugačijeg kraja sezone nego onako kako ste vidjeli da završava deveta sezona.’

Da se kojim slučajem sve odigralo tako, podsjetimo što bio kraj ove hit serije koja i danas, 24 godine nakon početka emitiranja, zabavlja mnoge generacije.

Zadnja epizoda devete sezone odigrala se na Barbadosu, gdje je popularna šestorka otputovala na zajednički odmor. Ross je sudjelovao na poslovnom projektu vezanom za paleontologiju, na kojem mu se pridružila i tadašnja Joeyjeva cura Charlie. Međutim, stvari su izmakle kontroli pa su Charlie i Ross shvatili da između njih ima kemije i poljubili se. Istovremeno Joe se otvorio voljenoj prijateljici Rachel te au njih dvoje također završili u klinču.

'Prijatelji' zadnja epizoda 9.sezone Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ovakav ljubavni raspored nikada nije naišao na odobravanje gledatelja, jer su uvijek svi težili tome da Rachel i Ross završe zajedno. Srećom po gledatelje, snimljena je deseta sezona u kojoj se sve to iskristaliziralo i došlo na svoje mjesto.