RASKALAŠENE STANARKE

Ovo bi mogle biti najseksi fotke iz Big Brothera

03.04.2013 u 19:18

Bionic
Reading

Pored seksa koji se desio već prvog dana, sva je prilika da će ovogodišnji Big Brother obilježiti i golišave stanarke. U donjem rublju, bikinijima i golih grudi, one su zasad medijske zvijezde

Premda tek koračamo prema kraju drugog tjedna Celebrity Big Brothera, kamere su već zabilježile niz atraktivnih situacija koje samo čekaju bombastičan naslov - od seksa, vrućih zagrljaja i poljubaca do svađa, toplesa i atributa stanarki u donjem rublju.

Tako je primjerice srpska pjevačica Vesna Vukelić Vendi odlučila demonstrirati zašto je 1992. pobijedila na natjecanju Miss dekolte. Kako piše Blic, u kuću je ponijela atraktivnu haljinu, ali je zaboravila ponijeti naramenice pa joj je bilo teško zadržati bujno poprsje.


Makedonska pjevačica Aneta Nakovska sjajnu je figuru pokazala u badekostimu, a Soraja, koju smo već više puta vidjeli retuširanu po raznim časopisima, u donjem rublju.

Skoro svake večeri publika može vidjeti Maju Nikolić u tangama, bez kojih ova (još jedna) pjevačica jednostavno ne može. A da voli tange, pokazala je i Aneta uhvaćena u nezgodnom položaju na kauču.