SPOT ZA NOVU PJESMU

Ovakvu Franku Batelić još nismo imali prilike vidjeti: Provokativno izdanje izazvalo pravu pomutnju na društvenim mrežama

17.12.2021 u 16:56

Bionic
Reading

Nakon što je neko vrijeme fotografijama 'nabrijavala' svoje obožavatelje, ne želeći im otkriti na čemu točno radi, sada je tajna napokon i otkrivena. Franka Batelić snimila je novu pjesmu, kao i spot za istu i to sa srpskom kantautoricom Sarom Jo, a njihov stajling zapalio je sve

U službenom PR-u stoji da su Franka Batelić i Sara Jo dvije regionalne pop zvijezde koje su napokon snimile glazbeni duet, a koji zapravo opisuje situaciju koja je mnogima bila poznata barem jednom u životu - što se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane - on.

No, ono što ne piše je da je njihov stajling, baš poput samog spota, izuzetno provokativan, zbog čega nije trebalo dugo niti čekati na reakcije na društvenim mrežama koje doslovce 'gore'.

Njezine objave u kojima najavljuje posljednjih dana spot, a koje su popraćene službenim vizualima, izazvale su pravu buru komentara. Marijana Batinić joj je tako poručila da je 'božica', dok joj je Ella Dvornik napisala: 'Ostavite malo žena i muškaraca za nas ostale!!!' Nakon što je pogledala spot, Ella je dopisala kako zapravo nitko nije bio niti spreman na ovo što je vidjela, a najviše njih ostavilo je emotikone vatre.

Franka x Sara Jo - On Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Franka i srpska kantautorica Sara Jo, koja je gostovala i na njezinom solo koncertu u Vodicama, duet dogovaraju još od srpnja ove godine i to nakon što su shvatile da su jako slične i da savršeno funkcioniraju. Nakon što su napkon pronašle savršenu pjesmu, bacile su se i na snimanje spota, a priča oko njega pripremana je čak tri mjeseca, dok je samo snimanje odrađeno u dva dana.

  • +11
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalili smo se da nas najviše zanima kako će muškarac redatelj vidjeti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satiričan prikaz kako se riješiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcionira samo u zamišljenom, filmskom svijetu', rekla je Franka Batelić.