velika novost

Franka Batelić je odlučila završiti fakultet, a progovorila je i o životu s Ćorlukom

15.12.2021 u 18:40

Bionic
Reading

Nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu pjevačica se vratila u Hrvatsku. Premda je mogla ostvariti inozemni uspjeh, odlučila je ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru. Uz stvaranje i druge poslovne obaveze Franka Batelić je u pandemiji našla vremena i za povratak na fakultet

Kako je otkrila u razgovoru za Jutarnji list Franka Batelić se ponovno uhvatila knjige te će uskoro diplomirati. 'Napokon privodim kraju Pravni fakultet u Zagrebu. Viktorovo rođenje i pandemija su malo usporili stvari, ali evo, sada će štreber u meni stisnuti', priznala je pjevačica.

Nedavno je, položivši iz četvrtog pokušaja pravosudni ispit, svojim obožavateljima poručila da nikada ne odustaju od svojih ciljeva. Inače, Frankin djed Mario Zustović bio je poznati labinski odvjetnik, a njegovim stopama osim unuke krenule su njegove kćerke, Frankina mama Ingrid i teta Irene.

Početkom prošle godine rodila je prvo dijete, Viktora, a ove godine ona i suprug Vedran Ćorluka uselili su u novu vilu na Britanskom trgu, koju su počeli graditi lani.

  • +2
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Naš nogometni reprezentativac u Rusiji je živio devet godina gdje je igrao za tamošnji klub Lokomotiv vratio se kući za stalno. 'Vedran je tu i napokon imamo priliku biti svi zajedno kao obitelj. I moram priznati da svi uživamo', otkrila je Franka.

PREMIJERA SPOTA

[VIDEO] Emotivna Franka Batelić: 'Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih'

Pogledaj galeriju