ZA ROĐENDAN ZEMLJE

Ovakvu fotografiju nitko nije očekivao: Brooke Shields skinula sve krpice sa sebe i užarila Instagram

23.04.2021 u 17:51

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci zvijezda filma 'Plava laguna' proživljavala je pravu agoniju uslijed teškog loma bedrene kosti zbog kojeg je podvrgnuta nekolicini operativnih zahvata te nakon kojih je ponovno učila hodati. Da je ovaj nesretan period iza nje, dala je naslutiti svojom najnovijom fotografiju u povodu Dana planeta Zemlje

Kao tinejdžerica proslavila se modnom kampanjom za brend Calvin Klein, a kasnije i ulogom u kultnom filmu 'Plava laguna'. Svojim izgledom u šestom desetljeću života, Brooke Shields i dalje podjednako oduševljava javnost, a svoju figuru ovoga je puta prezentirala bez suvišnih krpica.

U povodu Dana planeta Zemlje, slavna Amerikanka podijelila je svoju ogoljenu fotografiju na kojoj pozira naslonjena na grane te okružena plavetnilom, baš kao u filmu 'Plava laguna' koji ju je 1980. godine vinuo u zvijezde.

'Pridružujem se National Geographicu kako bi proslavila Dan planeta Zemlje dijeleći fotografiju mjesta koje za mene ima posebno značenje', napisala je 55- godišnja Brooke u opisu fotografije.

Prošle jeseni ovom bivšem modelu i glumici podjednako je pošlo za rukom užariti Instagram objavom fotografije u bikiniju uz komentar kako ženama u 50-ima još nije odzvonilo.

Uz podršku svoje djece i osobnog trenera, Brooke je priznala kako je s godinama naučila voljeti svoje tijelo.

'Nikada nisam bila mršavica. Uvijek sam bila atletske građe i nikada nisam mogla uskočiti u male konfekcijske brojeve kakvi se zahtjevaju od modela. Moje kćeri kažu da sam prava žena s oblinama. Puno učim od njih i uvijek mi govore kako bolje izgledam u odjeći koja slavi moju figuru nego onoj koja ju skriva', svojedobno je izjavila u intervjuu za magazin People.

  • +7
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia