SVE ZA SLAVLJENIKA

Ovakvom javnom istupu Julije Roberts nije se nitko nadao, pa ni on...

01.02.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Povodom 55. rođendana supruga Dannyja Modera, Julia Roberts odlučila mu je javno poslati rođendansku čestitku, objavivši njihovu još neviđenu fotografiju

Zbog mnogobrojnih javnih osuda u počecima njihove veze, Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder donijeli su zajedničku odluku - da svoj privatni život neće dijeliti sa znatiželjnom javnosti ili medijima. Isto tako bez puno su dogovora donijeli i odluku da će od svega zaštititi i svoju djecu, pa su i danas uistinu rijetke njihove fotografije.

No, to ne znači da kada je sretna ili kada ima razloga za slavlje, 56-godišnja Julia Roberts ne osjeti potrebu to podijeliti sa svijetom. Tako je napravila i sada i to povodom 55. rođendana svog voljenog supruga i oca njezino troje djece.

Uz zajednički, još neviđeni selfie, iz kojeg je jasno vidljivo koliko su i dalje, nakon svih tih godina, zaljubljeni jedno u drugo, Julia je napisala:

'Sretan rođendan ovom nevjerojatnom čovjeku koji osvjetljava naš svijet.'

HOLIVUDSKA MILJENICA

U crnom od glave do pete: Julia Roberts plijenila elegancijom na jugu Francuske

Pogledaj galeriju

Ovaj omiljeni holivudski par u braku je od 4. srpnja 2002. godine, a tijekom gotovo 22 godine braka dobili su troje djece - 19-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te 16-godišnjeg Henryja.