SAMO ZA VOGUE

Julia Roberts napokon priznala zašto nikada nije pristala skinuti se pred kamerama

11.01.2024 u 20:42

Bionic
Reading

Nakon toliko desetljeća na filmskoj sceni i u samom vrhu Hollywooda, Julia Roberts napokon je dobila poziv britanskog Voguea da krasi njihovo novo izdanje. Intervju je tim povodom dala scenaristu Richardu Curtisu i u njemu otkrila mnoge stvari o kojima će se još danima pričati

56-godišnja Julia Roberts, na veliku tugu njezinih vjernih obožavatelja nikada nije snimila filmsku scenu u kojoj se razgolitila. Čak ni zbog uloge koja ju je proslavila, ona prostitutke u 'Zgodnoj ženi', nije pristala na takvo što te je i u scenama u kojima se možda i očekivalo da se razgoliti, ona ostala odjevena.

Iako je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda već desetljećima, Julia je tek sada, u intervjuu kojeg je dala scenaristu Richardu Curtisu za naslovnicu britanskog Voguea, otkrila zašto nikada nije pristala na takve sulude zahtjeve holivudskih redatelja. Uz to je dodala kako želi pomoći drugim ženama koje osjećaju pritisak i misle da se moraju skinuti pred kamerama.

Na pitanje 'osjeća li se imalo odgovorno prema drugim ženama zbog svog ponašanja u filmovima koje snima', Julia je rekla: 'Znate, nikada ne smijete kritizirati tuđe izbor. Za mene je odluka da neću skidati odjeću na filmu ili bili ranjiva na fizički način odabir koji sam napravila sama za sebe.

UVIJEK PRELIJEPA

Sve je stalo kad se pojavila Julia Roberts u senzacionalnoj crnoj haljini

Pogledaj galeriju

Na njezin takav odabir kasnije su uvelike utjecala i njezina djeca, jer se zbog njih nije željela skidati. Na pitanje bi li ikada uzela u obzir snimiti golišavu scenu u filmu, Julia Roberts je rekla:

'Znate da to nije ono što ja radim, stoga ako ćete me i pitati da takvo što napravim, morate znati da to mora biti ublaženo. Ja, kao mama troje djece, tako se osjećam.'

U BIJELOJ KUĆI

[FOTO] Na ovakve izljeve nježnosti u javnosti od Julije Roberts i Dannyja Modera nismo navikli

Pogledaj galeriju

Julia Roberts je od 2002. u braku sa snimateljem Dannyjem Moderom i s njim je 2004. dobila blizance Hazel i Phinnaeusa, a tri godine nakon toga i Henryja.

A upravo svom suprugu pripisala je zasluge što i danas, na pragu 60-ih, i dalje izgleda mladoliko. Na pitanje koja je tajna njezinog izgleda rekla je: 'Dobri geni, ispunjeni život, ali i ono što sam već rekla i što obično kažem kao da je šala, vjerujem u ljubav dobrog čovjeka. Vjerujem da me moj suprug voli i brine za mene na način da se osjećam duboko, duboko sretnom.'