DEFINITIVNO SEKSI

Ovakvo izdanje Lane Klingor Mihić još nismo vidjeli

12.01.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Ako je Kim Kardashian ovako mogla privući pažnju, mogu i ja, kao da najnovijom fotografijom na Instagramu poručuje Lana Klingor Mihić koja na društvenim mrežama ima četu obožavatelja koji su je i ovaj put pohvalili, ne zbog nekog dobrog recepta već demonstriranog seksipila

Kako živi jedna prezaposlena mama troje djece koja obožava kuhati uglavnom su bile teme postova Lane Klingor Mihić na društvenim mrežama. Ponekad se dotakla i nekog neugodnog detalja iz svog privatnog života, no ovaj put odlučila je zaigrati na sasvim drugu kartu i pokazati se u malo drugačijem svjetlu.  Čini se onom u kojem je javnost danas navikla gledati Kim Kardashian na društvenim mrežama. A seksi Kim nije nikako mrska Lani. Dapače, čini se da je njezina velika obožavateljica. Pa kad je bal, nek je maskenbal... i eto fotografije na Instagramu koja podiže temperaturu u ove hladne dane.

Malo razotkrivanja očito ne škodi, ponajmanje njezinim pratiteljima na Instagramu kojih ima itekako puno. Komentari nisu izostali, redom pozitivni.

Nakon što je rekla zbogom pjevanju posvetila se PR-u, ima svoju tvrtku, tri kćeri, tisuću obaveza tijekom dana... malo je prepreka koje zasad nije savladala. Sve se može uz dobru organizaciju, kaže, pa i besprijekorno izgledati.

'Nema čarobne formule, samo dobro postavljen raspored noć ili dan prije. Ima trenutaka kada sam i u totalnom kaosu, kada pola toga ne ide kada i kako sam zamislila, ali je bitno se snaći, sve posložiti i onda ne postoji nemoguće. Ante je tu nezamjenjiv u svemu. Od posla do privatnih obaveza i lakoće kojom on hendla tu djecu i koliko mu ona vjeruju, to je zapravo nevjerojatno. Puno mi pomognu i bake i djedovi koji uskoče kada zagusti, ali sve u svemu, stižem sve posložiti onako kako želim i kako sam zamislila', rekla je Lana u intervjuu za tportal prije nekoliko mjeseci.

Opa! She is coming Back! ??#kimkardashianwest #comeback

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

We fight together, we stay together. ❤️????❤️#bledlake

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on