PRAZAN STAN

Ovako to izgleda kada Dončić zaželi pjesmu, a Shaq 'zapjeva' hit našeg E.T.-ja

27.05.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Tijekom zagrijavanja Luke Dončića, košarkaša Dallas Mavericksa, u dvorani je zasvirao hit hrvatske grupe E.T. 'Prazan stan' iz 2007., a ono što je sve nasmijalo bio je pokušaj košarkaške legende Shaquillea O'Neala da 'uhvati riječi i ritam'

Društvenim mrežama širi se snimka sa zagrijavanja Dallas Mavericksa, koji su u posljednjoj utakmici pobjedom protiv Mimnnesote došli na 3:0 u finalu Zapadne konferencije te ih samo jedna pobjeda dijeli od velikog finala.

Samo zagrijavanje iz prvog je reda pratio i dobro raspoloženi Shaquille O'Neal, a kamera je naizmjence snimala Luku Dončića, dok se zagrijava, i košarkašku legendu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U jednom trenutku iz zvučnika se zaorila pjesma hrvatske grupe E.T. 'Prazan stan', koji je bio hit te 2007. godine kada je izašao, a koja se i danas rado pjevuši na mnogim proslavama.

Nagađa se kako je upravo Luka Dončić najzaslužniji za to što je sa razglasa pušten ovaj hit, a on se dobro nasmijao kada je vidio kako O'Neal pokušava uhvatiti ritam pjesme, bezuspješno otvarajući usta, glumeći da zna riječi hita.

POW WOW FESTIVAL

[VIDEO] Dobrom svirkom Shaquille O'Neal zapalio publiku na Zrću

Pogledaj galeriju

Inače, Shaquille O'Neal čest je gost na hrvatskoj obali, baš kao i Luka Dončić. Legendarni košarkaš odlaskom u košarkašku mirovinu te je postao DJ i producent, a već je nekoliko puta kao DJ posjetio popularnu plažu Zrće u Novalji na otoku Pagu.