SLATKA PROSLAVA

Ovako je Tom Hanks iznenadio suprugu za 35. godišnjicu braka

01.05.2023 u 19:44

Bionic
Reading

Tom Hanks i Rita Wilson jedan su od najskladnijih holivudskih parova, što dovoljno potvrđuje proslava 35. godišnjice braka na koju su se ovog vikenda osvrnuli na Instagramu

‘35 godina braka. Ljubav je sve’, napisala je 66- godišnja Wilson u opisu fotografije objavljene na Instagramu, na kojoj s Tomom pozira uz žutu tortu s natpisom ‘Sretna godišnjica’.

Inače, par se upoznao tijekom snimanja ABC-jevog sitcoma 'Bosom Buddies' 1981. godine. Najprije su bili prijatelji, a tek kasnije njihov je odnos prerastao u ljubavni.

U to je vrijeme Hanks još bio u braku sa svojom prvom suprugom, ljubavi sa fakulteta, Samanthom Lewes. Zajedno su dobili dvoje djece, glumca Colina Hanksa (45) i spisateljicu Elizabeth Hanks (40).

Do 1987. Hanks i Lewes službeno su se rastali, a godinu dana kasnije on i Wilson su se vjenčali. Zajedno imaju dva sina, Cheta (32) i Trumana (27), a zajedno su proživili teške trenutke.

Njihov sin Chet otvoreno je govorio o svojim problemima s ovisnosti, otkrivši prošle godine da su ga njegovi roditelji 2008. godine poslali u program za ‘problematične tinejdžere’.

  • +4
Tom Hanks Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Wilson je dijagnosticiran rak dojke i podvrgnuta je dvostrukoj mastektomiji nakon koje je uslijedila operacija rekonstrukcije. Pet godina kasnije, Wilson je s Hanksom bila pozitivna na COVID-19 dok je snimao film ‘Elvis’ u Australiji.

Dijagnoza iz ožujka 2020., koja je bila u ranoj fazi pandemije, dospjela je na međunarodne naslovnice budući da su bili prva slavna imena koja su se zarazila virusom.

‘Uspjeh naše veze leži u apsolutnoj kompatibilnosti karaktera, međusobnom poštovanju, zrelosti i sličnom smislu za humor. Često se smijemo zajedno, u tome je tajna. Rita je moja životna partnerica i moja ljubav, ne pamtim kad smo se zapravo posvađali’, izjavio je svojedobno Hanks u razgovoru s Oprom Winfrey o supruzi s kojom je u sretnom braku od 1988. godine.