bILO JE TO 1997. GODINE

Ovako je Martina Todorić izgledala prije 27 godina, kada je postala Miss Hrvatske

02.01.2024 u 13:35

Bionic
Reading

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila njezina najnovija fotografija, snimljena ovih dana u Beogradu, javnost ne prestaje pričati o nekadašnjoj misici i bivšoj Todorićevoj snahi, Martini Todorić, zbog čega smo se prisjetili njezine prošlosti

Iako je i tijekom braka s Antom Todorićem, Martina Todorić živjela daleko od svjetla reflektora, nakon razvoda u potpunosti se povukla iz javnog života. No, jedna fotografija s Instagram profila pjevačice Nine Badrić, nastale ovih dana u Beogradu, otkrila je kako danas izgleda nekadašnja Miss Hrvatske.

Martina Todorić, rođena Novosel, počela je puniti medijske stupce i prije negoli se udala za najstarijeg sina Ivice Todorića, Antu. Bilo je to 1997. kada je plavokosa Martina pobjedila na izboru za Miss Hrvatske.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

O njoj se pisalo ponajviše jer je nakon Branke Krstulović, Fani Čapalije i Anice Kovač, Martina Novosel bila naša prva predstavnica svijetle kose.

I dok su njezine prethodnice, ali i nasljednice nakon izbora odlično snašle u modnim vodama, ostvarivši manekenske karijere, Martina Novosel odabrala je drugi put.

Još tijekom srednjoškolskih dana upoznala je svog budućeg supruga Antu Todorića, koji je, baš kao i ona, pohađao zagrebačku II. gimnaziju u Križanićevoj ulici.

Vjenčanje je održano 2002. i to u crkvi sv. Katarine u Zagrebu, nakon čega je 300-injak uzvanika slavilo uz Jasmina Stavrosa i Jolu do jutarnjih sati u tadašnjem hotelu Opera.

Za svoje vjenčanje, pričalo se, Martina je sama osmislila vjenčanicu, koju su joj po njezinim zamislima izdradili u jednom talijanskom modnom salonu, a nakon ponoći presvukla se u Versace haljinu.

  • +10
Martina Todorić Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX

Nakon dvije godine braka dobili su kćer Emu, a 2007. stigla je i Lucija. Treće dijete, sina Ivicu, Martina je rodila 2008. godine. Svih tih godina bivša misica bila je posvećena obitelji i odgoju djece, trudeći se zadržati privatni život podalje od znatiželjne javnosti.

A onda je bajka, očito za javnost, naprasno okončana. 2017. godine, nakon 15 godina braka, Martina Todorić predala je papire za razvod. I dok je Ante pronašao sreću s Petrom Kaćunko, s kojom je dobio nedavno i kćerkicu, o privatnom životu njegove bivše supruge i dalje se ništa ne zna.