FASHION GURU

Prsluk nove snahe u obitelji Todorić podsjeća me na sarme. Taman prigodno za ovo doba!

  • 24.12.2023 u 13:14

  • Bionic
    Reading

    Poslovni projekt okupio je na božićnom domjenku članice obitelji Todorić, koje su u trendu tihog luksuza, pokazale modne kombinacije u neutralnim zemljanim tonovima

    Obitelj Todorić je na svom eventu skupila osobe koje smo mislili da ih viŠe nikad nećemo vidjeti u javnosti, ali prevarili smo se. Neću se baviti tim likovima, već ljepšim polovicama obitelji. Kako je trenutni trend tihog luksuza u punom jeku, za ovo bih rekao da je luksuz na entu.

    Nova gospođa Todorić u bundi evidentno nije prihvatila taj trend, a i pokazala je markicu na rukavu. Nisam pobornik krzna i definitivno nemam lijepo mišljenje o tom odjevnom predmetu, jedino ako stvarno nije raskošno i lijepo, a ovaj prsluk me malo podsjeća na sarme. Hm, pa zapravo je prigodno….

    Najmlađa članica Milica je na tragu tog trenda, a i moram priznati da se dobro skockala, sviđa mi se kaput, dok je Iva odlučila zamijeniti svoj omiljeni brand, Chanel naravno, s nekim drugim pristupačnijim brandovima (nosi Max Maru) i sviđa mi se kako se sredila, pogotovo šešir.

    Koliko vidimo familija je ponovo u ofenzivi, izgleda da ćemo se nagledati njihovih stajlinga u idućoj godini.

    • +22
    Božićni domjenak Petre Kaćunko i Ante Todorića Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.