UŽIVA U DOBROM DRUŠTVU

Nismo je vidjeli od razvoda: Evo kako danas izgleda bivša misica Martina Todorić

01.01.2024 u 16:48

Bionic
Reading

Iako je i tijekom braka s Antom Todorićem Martina Todorić živjela trudeći se sačuvati svoj život daleko od znatiželjne javnosti, nakon razvoda u potpunosti se povukla iz javnog života. No, jedna fotografija s Instagram profila poznate pjevačice otkrio je kako danas izgleda nekadašnja Miss Hrvatske

Kao idealnu destinaciju za najluđi provod mnogi poznati Hrvati odabrali su Beograd, a jedan tamošnji noćni klub ugostio je mnoga nam znana lica. Fotografije, koje je na svom Instagram profilu objavila pjevačica Nina Badrić, otkrile su da se ona tamo zabavljala sa svojom prijateljicom Tinom Renić, ali i nekadašnjom Miss Hrvatske koju nismo dugo vidjeli u javnosti.

Riječ je o nekadašnjoj Miss Hrvatske Martini Todorić, koja se tamo provodila i sa stilistom Markom Grubnićem. Bivša Todorićeva snaha, koja se 2018. službeno razvela od Ante Todorića, izgleda bolje no ikada, odjevena u crnu, usku, šljokičastu haljinu, dok nasmijana pozira s Grubnićem i Ninom Badrić.

Iako je i za vrijeme braka s Todorićem Martina živjela život daleko od znatiželjnih očiju javnosti, nakon razvoda to se inteziviralo. Čime se posljednjih godina bavi i kako živi, zna samo njoj blizak krug ljudi, jer ona svoju intimu pomno čuva.

  • +10
Martina Todorić Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX

Podsjetimo, za Miss Hrvatske odabrana je 1997. godine, a 2002. udala se za Antu Todorića, nakon čega se posvetila obitelji. 2004. rodila je kćer Emu, 2007. drugu kćer Luciju, a u 2008. stigao je i sin Ivica. Ante Todorić nakon razvoda sreću je pronašao sa Petrom Kaćunko, s kojom je nedavno dobio i kćer.