U DOBRIM ODNOSIMA

Ovako je Jennifer Aniston bivšem suprugu čestitala 50. rođendan

10.08.2021 u 23:47

Bionic
Reading

Da s bivšim suprugom, glumcem Justinom Therouxom, njeguje prijateljske odnose, Jennifer Aniston dokazala je javno mu čestitavši rođendan na Instagramu

'Sretan rođendan JT', napisala je zvijezda 'Prijatelja' u opisu fotografije svog bivšeg supruga u smokingu, a na instagram storyju objavila je još jednu njegovu fotografiju na kojoj je istaknula kako ne postoji osoba poput njega. Čestitke svoje bivše supruge Justin je podijelio na svom profilu, kao i brojne čestitke kolega iz holivudske industrije.

'Kao dijete nisam mogao ni zanmisliti kako je to imati 50 godina, a izgleda glumpo i smiješno u isto vrijeme. Hvala ti živote', između ostalog napisao je bivši suprug Jennifer Aniston na svom Instagram profilu u povodu jubilarnog rođendana.

Sa zvijezdom 'Prijatelja' Theroux se prvi put upoznao 2007. godine na snimanju filma 'Tropic Thunder' koji je napisao i producirao s Benom Stillerom, a zajedno su počeli izlaziti 2012. godine tijekom snimanja filma 'Wanderlust'. Do 2015. godine izrekli su sudbonosno 'da', no njihova bračna idila završila je sporazumnim raskidom u veljači 2018. godine.

Justin Theroux i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: All Access / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Ova odluka je obostrana i donesena s puno ljubavi krajem prošle godine. Mi smo dva najbolja prijatelja koji su se odlučili rastati kao par, ali radujemo se nastavku našeg dragog prijateljstva ', stajalo je u njihovoj službenoj izjavi za javnost.

Sedam mjeseci kasnije, Theroux je svoj raskid s Aniston nazvao najnježnijim odvajanjem, jer među njima ne postoji neprijateljstvo.

Ranije ove godine otkrio je da još uvijek njeguju prijateljski odnos rekavši Esquireu: 'Ne razgovaramo svaki dan, ali zovemo se s vremena na vrijeme, šaljemo si poruke ili razgovaramo preko FaceTimea. Iskren sam kad kažem da njegujem naše prijateljstvo'.