POVIJESNO ZDANJE

Ovako izgleda vikendica princa Harryja i Meghan Markle vrijedna 20 milijuna kuna

09.01.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Britanski mediji razotkrili su skrivenu seosku oazu, navodno omiljeno mjesto supružnika princa Harryja i Meghan Markle. Čuveno zdanje iz 18. stoljeća njihova je nova vikendica u kojoj odsjedaju njihovi slavni prijatelji i holivudske zvijezde

Osim Nottingham Cottagea, kuće na posjedu Kensingtonske palače, i Frogmore Cottagea u blizini dvorca Windsor, princ Harry i Meghan Markle odnedavno na popisu svojih nekretnina imaju još jedno luksuzno zdanje.

Riječ je o seoskoj vili, takozvanoj vikendici u koju odlaze tijekom godišnjeg odmora i u kojoj ugošćuju svoje slavne prijatelje.

Luksuzno imanje vrijedno 2,5 milijuna funti (20,5 milijuna kuna) povijesna je ostavština iz 18. stoljeća, a udaljeno je svega 100 kilometara od Londona, u Oxfordshire Hillsu. Tako za svega sat vremena vojvotkinja Meghan i njezin suprug mogu pobjeći iz gradske vreve i uživati u idiličnom krajoliku, svježem zraku te miru i tišini.

Ugostili su na imanju navodno Meghaninu majku Doriju Ragland, a pretpostavlja se da će ondje odsjedati i razni holivudski glumci, poput Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal.

Kuća ima četiri spavaće sobe, kuhinje u prizemlju, ali i na gornjem katu, te prostrani dnevni boravak koji je navodno cijeli u staklu kako bi svi mogli uživati u prekrasnom krajoliku što okružuje imanje. Tu su i velika blagovaonica te vanjska terasa. Zanimljivo je to da je jedna od spavaonica pretvorena u garderobu.

'To je sjajno mjesto s nevjerojatnim krajolikom, a vrlo važno je da je izolirano i nudi potpunu privatnost. Meghan obožava ovo mjesto, voli ovdje šetati pse s Harryjem te ugostiti sebi drage ljude', rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia