sve je obavijeno velom tajne

Ova odluka Kate Middleton najbolje govori u kakvom je stanju nakon operacije

10.02.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Iako iz službenih kanala kraljevske obitelji i dalje ništa ne govore o stanju buduće kraljice, insajderi su otkrili novosti koje puno govore o njenom zdravlju

Mnogobrojni obožavatelji britanske kraljevske obitelji proteklih su tjedana u stalnoj brizi nakon što je Kate Middleton bila na operaciji abdomena, a kralju Charlesu dijagnosticiran je rak prostate. Stoga ih je iznimno razveselila vijest da se princeza od Walesa toliko dobro oporavlja da se odlučila na odlazak iz obiteljskog doma Adelaide Cottage u Windsoru.

Kate Middleton je bila podvrgnuta operaciji prije više od tri tjedna te je prošli petak otpuštena iz privatne londonske klinike, a sada se sa suprugom Williamom i njihovo troje djece uputila na polugodišnji odmor na imanje Sandringham u Norfolku.

Na ovom imanju trenutno kroz teške dane i vlastiti oporavak prolazi kralj Charles te se pretpostavlja da je u planu i zajedničko obiteljsko druženje.

  • +2
Adelaide Cottage - obiteljski dom princa i princeze od Walesa Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Catherine se dobro oporavlja. Veselila se promjeni okruženja i moći će se opustiti u Norfolku dok se djeca više druže s Williamom', rekao je kraljevski insajder za Daily Mail.

U jedinom priopćenju Kensingtonske palače o njezinom zdravlju, glasnogovornik je 17. siječnja rekao da je 'na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo vjerojatno da će se vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa '.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

Iz Buckinghamske palače nisu se oglasili o prirodi njezine operacije, ali su izvori izvijestili da nije riječ o raku.

Sve što javnost zasad zna jest da je Kate Middleton po izlasku iz bolnice boravila u zajedničkom domu u Adelaide Cottageu te nije pristajala na drugu lokaciju kako bi bila s djecom.

Naime, princ George, princeza Charlotte i princ Louis pohađaju školu Lambrook udaljenu 15 minuta vožnje u Berkshireu te ih nije željela odvajati od uobičajene svakodnevice. No, u školi su jučer započeli praznici pa je cijela obitelj mogla poći na odmor u Sandringham, znatno mirnije mjesto koje će dodatno pogodovati oporavku buduće kraljice.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju