na jugoistoku grada

Otvorenje Hala parka: Nove lokacija u Zagrebu časti s tri besplatna koncerta

20.05.2021 u 17:33

Bionic
Reading

Hala Park (Slavonska avenija 3B) je nova multimedijalna lokacija na jugoistoku grada koja ima potencijal etablirati se na festivalsku mapu grada. Kompleks se sastoji od koncertne dvorane i otvorenog prostora infrastrukturom prilagođenog društvenim događanjima i koncertima

Vanjski prostor - HALA PARK - u normalnim okolnostima na 3500m2 može primiti do 5000 ljudi. Sadrži ugostiteljski dio sa cjelodnevnom ponudom hrane i pića, vrhunsku tehničku infrastrukturu za održavanje dnevnih i večernjih glazbenih programa, te osigurane sanitarne čvorove, stoji u priopćenju.

Nova urbana gradska lokacija nudi cjelogodišnji program i pretendira postati nezaobilazno mjesto druženja za Zagrepčane i njihove goste.

Povodom otvorenja, Hala Park časti sa čak tri besplatna koncerta!

28.5.2021. - Jonathan + Je Veux

29.5.2021. - Vatra

Svoju pozivnicu možete odabrati na sljedećim linkovima:

Jonathan + Je Veux u Hala Parku: https://www.entrio.hr/event/jonathan-je-veux-u-hala-parku-9196

Vatra u Hala Parku: https://www.entrio.hr/event/vatra-u-hala-parku-9198

Broj pozivnica je ograničen i funkcionira po principu preuzimanja narukvica na samoj lokaciji najkasnije do 19h na dan koncerta. Nakon tog termina, narukvice će se dijeliti ostaloj zainteresiranoj publici. Koncerti počinju u 20 sati uz poštivanje svih epidemioloških mjera (sjedeća mjesta). Program 'Vatra u Hala Parku' sufinanciran je putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.