'Za ljepši Grad' Antene Zagreb

Otvoren renovirani paviljon u Gradu mladih

05.06.2017 u 12:08

  • +2

Za ljepši grad

Izvor: Promo fotografije / Autor: Antena Zagreb

Bionic
Reading

Nakon igrališta Dječjeg vrtića Zapruđe, parka ispred tunela Sljeme, parka Travno iza Mamutice, Schlosserovih stuba, pothodnika između kvartova Utrine i Zapruđe, prolaza u Runjaninovoj, igrališta dječjeg vrtića Siget Antena Zagreb je u sklopu akcije 'Za ljepši Grad' po prvi puta uredila interijer - paviljon u Gradu mladih!

U bivšem 'Pionircu' godišnje boravi 15 000 zagrebačkih školaraca, dok oko 5000 predškolaca tamo dolazi u sklopu petodnevnog programa 'Djeca u prirodi'.

Akciju su osmu godinu za redom podržale brojene glazbene i sportske zvijezde: Mile Kekin, Ivan Dečak, Antonija i Aljoša Šerić, te rukometaši RK Zagreb Zlatko Horvat i Stipe Mandalinić.

'Uz ovo mjesto me vežu lijepe uspomene. Hladno Pivo je ovdje još davne 1988. imao neke od prvih gaža. Drago mi je vidjeti da se ovdje još uvijek okupljaju mladi. I moja djeca su ovdje boravila, osim što je njima bilo super i nama dobro dođe da se malo odmorimo od njih' – rekao je Kekin, te se dogovorio s ostalim kolegama da drugi put dolaze s djecom.

Nakon subotnjeg finala Antenine akcije 'Za ljepši Grad' u Gradu mladih sada je i deveti paviljon u funkciji, a u njemu može boraviti dvadesetero djece.

Svi Zagrebački školarci će sad osim u predivnoj prirodi moći uživati u predivnim interijeru opremljenom vrhunskim namještajem po mjeri i koji je podređen njihovim potrebama, Da bi sve bilo po mjeri djeteta pobrinuli su se  partneri akcije 'Za ljepši grad' iz Iverpana i arhitekti Kumpanije.