DIRLJIVA GESTA

Otkriveno zašto su Blake Lively i Ryan Reynolds nazvali kćer muškim imenom

25.05.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Kada su 2014. holivudski glumac Rayan Reynolds i njegova lijepa supruga Blake Lively po prvi puta postali roditelji svi su ostali začuđeni izborom imena koje su nadjenuli svojoj kćeri. Malenu su nazvali James, tipičnim američkim muškim imenom, a sad su otkrili i zašto

U svom posljednjem intervjuu holivudski zavodnik Rayan Reynolds progovorio je o privatnom životu i stvarima koje su ga godinama mučile. Kazao je tada i kako mu je voljena supruga Blake Lively pomogla izgladiti odnos s ocem i to samo nekoliko mjeseci prije nego što je izgubio dugogodišnju bitku s Parkinsonovom bolesti.

'To je bilo jedino ispravno. U svakoj obitelji ima sukoba, bili oni većih ili manjih razmjera. No, na kraju dana lakše se fokusirati na ono dobro nego na površinu izvlačiti sve loše. Tijekom odrastanja borio sam se s anksioznošću na različite načine i sve samo zbog loših odnosa u kući', objasnio je Reynolds.

  • +14
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve razmirice s ocem je razriješio na vrijeme, a onda je cijelu obitelj razveselila i jedna sretna vijest. Nekoliko mjeseci prije smrti njegova oca, Ryan i Blake postali su sretni roditelji. Na svijet je došla kćerkica kojoj su dali ime James.

'Moj otac preminuo je nedugo nakon rođenja naše kćeri, no imao je prilike vidjeti ju i upoznati. Zbog toga sam izrazito sretan', rekao je poznati glumac.

Upravo zato i u spomen na svoga oca, Reynolds je kćeri nadjenuo njegovo ime. Iako mnogima možda čudan izbor, par se ne obazire na predrasude i svoju djecu, uključujući i drugu kćer Ines uče da nikog ne diskriminira.

  • +47
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Trenutno moja kći James misli da nema nikakve razlike između nje i dječaka. Ona može sve što i oni. Ima sve mogućnosti kao i jedan dječak, zato se iskreno nadam da će isto učiti i tijekom budućnosti. Nažalost, društvo je takvo da će vjerojatno u jednom trenutku naići na prepreke, ali zbog toga je na nama da ih usmjeravamo u dobrom pravcu', objasnila je pak poznata plavuša Blake Lively, koja se i sama našla mnogo puta pod povećalom zato što je kćer nazvala muškim imenom.