POČINJU PRIPREME

Otkriveni prvi izvođači na ovogodišnjoj Ultri

27.02.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Deseti put zaredom ovoga će se ljeta na splitskom Parku Mladeži održati Ultra Europe, a organizatori su otkrili i prva imena - Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet

Jedan od najboljih svih vremena i osoba koja je već deset godina među TOP 10 izvođača svjetske EDM scene, Martin Garrix je simbol nove ere EDM-a. Drugi izvođač je Armin van Buuren vlasnik titule vodećeg svjetskog trance DJ-a i osoba koja na tom festivalu u Hrvatskoj nastupa od prvog izdanja, najavljuju organizatori.

'Iz Nizozemske stiže još jedan velikan, a riječ je o pravoj ikoni Hardwellu, koji je prošle godine proglašen 'The Bossom' festivala Ultra Europe. Tu je i australski DJ i producent Timmy Trumpet, koji je lani zauzeo šesto mjesto na TOP DJ MAG listi najboljih DJ-eva svijeta. Iz Švedske dolazi Eric Prydz kao novo ime ULTRA Europe obitelji, a poznat je po stvaranju nekih od najinovativnijih vizualnih koncepta u povijesti elektroničke glazbe.'

zagrijana atmosfera

Odvažni stajlinzi, luda atmosfera i rasplesani partijaneri: Ovako je bilo na drugoj večeri Ultre u Splitu

Pogledaj galeriju

U Splitu će još nastupiti Boris Brejcha za kojega organizatori kažu da je umjetnik koji je u svakom kutku svijeta prepoznatljiv po tome da svoju umjetničku vrijednost usmjeri prema glazbi noseći Joker masku inspiriranu brazilskim karnevalom. Na izvođačkoj listi je i švedski virtuoz Adam Beyer koji već dva desetljeća vlada techno scenom, a kroz svoju je karijeru oblikovao prepoznatljiv zvuk spajajući sirovu, energičnu ritmičnost s dubokim, hipnotičkim elementima. 

Early Bird i ulaznice u FAZI 1 za festival koji će se održati u Splitu od 12. do 14. srpnja rasprodane su u rekordnom roku, napominje organizator.