SVE SE DOZNA

Otkriveni planovi: Ovako će Uskrs provesti Kate Middleton i princ William s djecom

28.03.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Ako je neki blagdan od posebne važnosti među članovima britanske kraljevske obitelji, onda je to definitivno Uskrs, koji tradicionalno provode odlazeći na zajedničku misu u Windsoru

Uskrs je poseban blagdan i među članovima kraljevske obitelji, a istom se posebno vesele princ i princeza od Walesa koji će napokon moći provesti neko kvalitetno vrijeme s djecom - prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte - budući da će oni biti oslobođeni svih društvenih događanja, a najmlađi će biti na školskim praznicima.

Iako njihovi službeni planovi još nisu službeno potvrđeni, nagađa se da će, kao i svake godine do sada, cijela obitelj biti na okupu, kao i da će se pridružiti ostatku kraljevske obitelji, te kralju Charlesu III i kraljici Camili, na njihovoj prvoj službenoj misi povodom Uskrsa.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Misno slavlje održat će se 9. travnja u privatnoj kapelici St Georgea u Windsoru, gdje su se George i Charlotte prošle godine pridružili roditeljima, a ove godine bi trebao s njima biti i nestašni Louis.

Kako doznaju britanski mediji, budući da su djeci već počeli proljetni praznici, s roditeljima su vrlo vjerojatno na svojoj omiljenoj lokaciji u Norfolku. Naravno, riječ je o Anmer Hallu gdje su uživali i proteklih godina. Jedina iznimka bila je prošla godina kada su viđeni na skijanju u francuskom Courchevelu.