ne jede puno

Otkrivena neobična prehrambena navika princa Williama na javnim angažmanima

07.10.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Česta putovanja i brojna gostovanja na raznim mjestima rezultirala su da princ William razvije vlastitu rutinu prehrane kako bi uspio izdržati pretrpan raspored

Iako bi mnogi očekivali da kraljevska obitelj objeduje bogate obroke u više sljedova kao što smo navikli gledati u filmovima, britanska obitelj daleko je od toga. Zbog stotine javnih nastupa, gostovanja i putovanja u razne krajeve svijeta, kraljevska je obitelj razvila svoj raspored obroka koji ih drže sitima tijekom dana.

Princ William nedavno je otkrio da nema naviku ručati, ali da su doručak i večera koje konzumira prilično obilni.

Tijekom godina vidjeli smo Williama kako kuša čudne slastice ili lokalne delicije mjesta koje posjećuje, ali čini se da on nije od onih koji će napuniti svoj tanjur na švedskom stolu, već će se radije držati moderne verzije 'engleskog doručka'. Priznao je da slobodan dan obično započinje zdravim doručkom koji se sastoji od dva jaja, tosta od integralnog brašna s maslacem, soka od jabuke i šalice čaja s mlijekom i šećerom.

Također, otkrio je da mu je potreban kofein pa mora popiti nekoliko šalica kofeinskog čaja jer ga djeca drže budnim noću.

Prehrambene navike preuzeo je od svog oca koji također ne ruča, što je nedavno otkrio njegov bivši suradnik.

'Kralj ne ruča; dakle, rana lekcija koju sam naučio kad sam bio na putu s njim bila je da obilno doručkujem ili donesem nekoliko zalogajčića sa sobom da izdržim dan', ispričao je nedavno Charlesov bivši tajnik za tisak.

  • +4
Kralj Charles Izvor: Profimedia / Autor: Tim Clarke / Avalon / Profimedia