IVANA MIŠURA

Bračni život joj godi: Supruga bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića ne skida osmijeh s lica

18.12.2021 u 20:42

Bionic
Reading

Danas je u Zagrebu održan blagdanski modni buvljak udruge P.I.N.K. Life, a koju nisu propustila ni poznata lica. Među njima fotografi su usnimili i nekadašnju Miss Universe Ivanu Mišuru, koja je prije nekoliko mjeseci postala gospođa Vlaović

Odjevena u bijelu džemper dolčevitu, na koju je isfurala široke hlače u boji cigle ispod kojih su provirivali špicevi kožnih čizmica, te zaogrnuta dugim crnim kaputom, na blagdanski modni buvljak, u društvu prijateljice Ivane Delač, stigla je i nekadašnja Miss Universe Ivana Mišura.

I dok je vani, štiteći se od sunčevih zraka, na licu imala sunčane naočale, iste je skinula čim je krenula u razgledavanje ponude modnog buvljaka, no osmijeh je zadržala.

Iz toga bi se dalo zaključiti da lijepoj Ivani, koja je titulu Miss Universe Hrvatske ponijela 2014. godine, brak itekako godi. Naime, krajem kolovoza Ivana Mišura se udala za nekadašnjeg nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim je samo nekoliko mjeseci prije toga dobila i dijete, kćerkicu koju su nazvali Vana.

  • +17
Buvljak poznatih u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX

A čime ju je bivši nogometaš osvojio, otkrila je nedugo nakon vjenčanja za IN Magazin

'Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita rekla bih. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, a sada znam i da je brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija što mi svi tražimo.'