Na žalost publike i organizatora

Otkazan koncert Marca Almonda na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila

22.03.2021 u 16:02

Bionic
Reading

Koncert Marca Almonda koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati 14.8.2021. otkazan je, na žalost publike i organizatora Tvrđave kulture Šibenik

"Koncert je otkazan zbog neizvjesne situacije i nemogućnosti spajanja datuma turneje, a nadamo se da će prilike za održavanje koncerta biti u nekim mirnijim vremenima", poručuju organizatori.

Povrat kupljenih ulaznica trajat će mjesec dana, i to od srijede, 24.3. do četvrtka, 22.4. Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

ULAZNICE KUPLJENE U CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.