SCOTT EASTWOOD:

'Otac mi nikada nije dao ni centa'

05.04.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Scott Eastwood, sin glumca i redatelja Clinta Eastwooda, otkriva kako je tekao njegov put kroz Hollywood bez ikakve pomoći poznatog oca

U novom intervjuu za poznati časopis Men's Health, Scott Eastwood, kojeg možemo gledati u novom nastavku filma 'Brzi i žestoki' snimljenom ove godine, otvorio je dušu i kazao s kakvim se teškoćama i predrasudama susretao na početku svoje glumačke karijere.

To što je sin legendarnog glumca Clinta Eastwooda, kaže, nimalo mu nije pomoglo. Naprotiv, nitko ga zbog toga nije shvaćao ozbiljno.  

'Došao sam u Hollywood nešto napraviti, ali nitko me nije shvatio ozbiljno. Svi su me odbijali s izlikom da sam sin Clinta Eastwooda, a ne pravi glumac. Neki su i danas takvi.' 

Iako nisam smatrao da će opstati u ovome poslu, 31-godišnji Scott kaže da napokon sve dolazi na svoje. Osim toga, otkriva i da ga otac nikada nije razmazio te unatoč velikom bogatstvu koje posjeduje zbog svoje dugogodišnje karijere, sina je tjerao da za sve zarađuje sam i sam se snalazi. Danas priznaje da mu je to puno pomoglo i očvrsnulo ga.

'Moj otac je stroj u vježbanju. On mi je pokazao kako da i ja to postanem, dok sam imao otprilike 14-15 godina, i dao mi pokoji savjet, ali onda me pustio da sam pronalazim svoj put do uspjeha', iskreno govori Scott. 

Legendarni 86-godišnjak osim Scotta ima još šestero djece iz četiri braka. Kimber, Kyle, Alison, Kathryn, Francescu i Morgan.