'Miris Mediterana'

Osvojite ulaznice za koncert Igora Geržine u Jazz & Cabaret klubu Kontesa

17.04.2019 u 16:44

Bionic
Reading

Nakon nastupa na ovogodišnjem Porinu i osvajanja Porina za najbolji instrumentalni album, naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina predstavit će novi koncertni program pod nazivom 'Miris Mediterana'

Ekskluzivan koncert održat će se u četvrtak, 18. travnja u Jazz & Cabaret klubu Kontesa s početkom u 21 sat. S obzirom na to da je posljednji Geržinin koncert u Kontesi bio rasprodan, svoje ulaznice potražite na vrijeme putem ulaznice.hr.

Ovom prilikom na repertoaru će se naći obrade izabranih pjesama mediteranskog ugođaja iz repertoara Olivera, Tedija Spalata i Gibonnija uz nezaobilazne Igorove autorske uspješnice s njegovih također Porinom nagrađenih albuma, 'One Click World', 'Bucket List' i dr.

U pripremi je i novi autorski album, pa će Igor i njegov ansambl iskoristiti priliku za odsvirati uživo neke od novih skladbi koje bi se mogle naći na njemu.

Ansambl koji će se Igoru pridružiti na pozornici, kao i uvijek, sastavljen je od same elite hrvatskih glazbenih profesionalaca potvrđenih u raznim kombinacijama kao što su HTV-ova 'A strana', 'Zvijezde pjevaju', Porin orkestar, Jazz orkestar HRT-a te u pratećim sastavima najvećih domaćih glazbenih zvijezda. Poznati saksofonist ovim će koncertom svojoj publici omogućiti vrhunski glazbeni užitak, a njegova virtuoznost na saksofonu zadovoljit će i one najistančanijeg ukusa. Koncert 'Miris Mediterana' spada u kategoriju glazbenih poslastica koje se nikako ne propuštaju, a očekuje nas koncertna večer u kojoj će svi prisutni moći istinski uživati.

Ulaznice po cijeni od 30 i 50 kuna mogu se kupiti putem ulaznice.hr

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert Igora Geržine u Jazz & Cabaret klubu Kontesa (18. travnja s početkom u 21 sat). Dobitnici su Tatjana Cvetko i Ivana Oružec.