06. travnja

Osvojite ulaznice za koncert Cry Babiesa u klubu Sax

26.03.2024 u 09:33

Bionic
Reading

Cry Babies u subotu, 06.04.2024. u klubu Sax! u Zagrebu, koncertom obilježavaju 25 godina benda i kontinuirane klupske svirke

Cry Babies – rockerski cover bend s 25 godišnjim kontinuitetom pomaknutog promišljanja aranžmana teksta i glazbe. Žestoki nastupi temelj su njihove reputacije.

Identitet temelje na drskim, domišljatim, duhovitim i zabavnim, teškim i mračnim obradama pjesama raznih glazbenih stilova – na prepoznatljivo svoj, rockerski način. Dobitnici su Fenderove Mega Music nagrade za najbolji klupski bend.

Poznate su obrade pjesama 'Pamtim samo sretne dane', 'On me voli na svoj način', 'S druge strane', 'Nije htjela', 'Bacila je sve niz rijeku', 'Fly me to the moon' i mnoge druge.

Sviraju i kao gosti na filmskim festivalima – Motovun i Pula Film Festivalu, gradskim priredbama i festivalima urbanog karaktera te eventima za mnoge male/srednje/velike tvrtke u Hrvatskoj. Gostuju i na HRT-ovoj Garaži, Dobro jutro Hrvatska, na Porinu u Osijeku te mnogim drugim radijskim i televizijskim postajama i emisijama.

Cry Babies - Bacila je sve niz rijeku Izvor: Društvene mreže

Radio 101 je izravno uživo prenosio cijeli koncert iz kluba Vinyl na kojem je snimljena obrada popularnog hita Beastie Boysa 'Fight for your right' – na Cry Babies domišljat način.

Čitateljima tportala darujemo 3x2 ulaznice za koncert benda Cry Babies (subota, 06.04.2024. u klubu Sax! u Zagrebu), a dobitnici su Habiba Diljaj, Martina Burštinski i Petar Magdić.