nagradnjače

Vodimo te u Bilbao na dodjelu nagrada MTV EMA 2018!

22.10.2018 u 10:59

Bionic
Reading

2018 MTV EMA dodjela nagrada ove će se godine održati u Bilbau u četvrtak, 4. studenoga 2018. Budi i ti dio tog velikog spektakla, osvoji ulaznice za MTV EMA 2018!

Ako si korisnik MAXtv-a ili planiraš to uskoro postati osvoji ulaznicu za MTV EMA sa plaćenim prijevozom i smještajem za dvoje. Do nagrade dođi tako da najbrže riješiš kviz pitanja.

Nagrada uključuje* 2 karte za MTV EMA (za tebe i pratnju), avionske karte, transfer i smještaj za dvije noći u hotelu s 4 zvjezdice

http://www.granhoteldurango.com/en/gallery.html

*moraš biti 18+

MTV EMA je godišnja glazbena nagrada koja slavi najbolje ovogodišnje glazbene umjetnike iz cijelog svijeta. 2018 MTV EMAs dodjela nagrada ove će se godine održati u Bilbau, Španjolska u četvrtak, 4. studenoga 2018.

Ljubitelji glazbe odredit će dobitnike glasovanjem za svoje omiljene umjetnike u tjednima do emisije. Od Brazila do Seoula, obožavatelji širom svijeta mogu pratiti i čak sudjelovati na EMA festivalima putem društvenih medija, live streamova, na EMA web stranici, aplikaciji EMA i na MTV kanalu.

Postani MAXtv korisnik https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija

Najbrže riješi kviz i otiđi na dodjelu MTV nagrada (avionska karta, smještaj i transfer uključeni u nagradu)! Svi sudionici nagradnjače trebaju biti korisnici MAXtv-a ili to postati. Nagradnjača traje od 1. - 22.10. Dobitnik je Vlasta Žugelj.