kakva ljepotica

Osvježenje za ulazak u novu godinu: Nika Fleiss ima novu frizuru koja joj savršeno pristaje

28.12.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica doslovno je procvala otkad je odbacila masivnu skijašku opremu. Zavodljivi selfieji i uvijek sjajna linija koje s vremena na vrijeme zna pokazati na društvenim mrežama dokaz su da s godinama izgleda sve bolje

Vrlo kratka kosa ne pristaje svakom obliku lica i teksturi kose. Odlično stoji tek rijetkim ženama koje za nju imaju pravi izgled i stav. Naša uspješna sportašica, danas uspješna poduzetnica Nika Fleiss jedna je od onih kojima je ona zaštitni znak već dugi niz godina.

Uoči novogodišnje proslave, Nika je svoj izgled osvježila novom frizurom, a fotografiju njezinog nastanka pokazao je poznati zagrebački frizerski salon i berber shop. Kosu je posvijetlila u blond boju, a ima i zanimljive šiške.

Inače, Niku već dugo nismo imali prilike vidjeti u javnosti osim na društvenim mrežama. Posvećena je svom salonu za šišanje pasa, a postala je i tajnica u Samoborskom sportskom savezu te ima i još nekoliko drugih poslova. Prije godinu dana je izjavila da namjerava napisati knjigu jer bi 'voljela bi ostaviti pisani trag', što joj je velika želja. Bila bi to autobiografija, jer ima 'toliko dogodovština'.

  • +3
Nika Fleiss Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX