ANAMARIJA STIŠĆAK

Osvježenje na HTV-u: Lijepa manekenka novo je voditeljsko lice

14.09.2018 u 13:53

Bionic
Reading

S novom jesenskom shemom na HTV-u stigle su i brojne nove emisije. Tako će od ove subote na 2. programu HTV-a gledatelji moći pratiti glazbenu emisiju 'Glazbeni Top 20'. Svake subote u večernjem terminu emisija će donositi pregled top ljestvice najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene, a vodit će je osvježenje HTV-ovom timu, Anamarija Stišćak

U svakom izdanju četrdesetpetominutna emisija će ugostiti dva glazbena gosta koji će se osvrnuti na trenutnu ljestvicu te kroz razgovor otkriti sve novitete svog rada i prokomentirati tjednu ljestvicu. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene, u opuštenom ugođaju te uz zanimljive razgovore i zabavne igre, gosti će komentirati i sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika, stoji u priopćenju.

Emisija je novi projekt Unisona - Hrvatskog glazbenog saveza koji nakon uspješne realizacije glazbene emisije PopRock.hr koja se od svibnja 2017. godine na HTV-u emitira svakoga radnog dana, nastavlja s ciljem promicanja i popularizacije hrvatske glazbe.

Kao voditeljicu emisije Glazbeni Top20 upoznat ćemo mladu Anamariju Stišćak kojoj je ovo prvo pojavljivanje na malim ekranima u ulozi voditeljice . Ako vam se čini poznata, mogli ste je već vidjeti u reklamama, a bila je i hostesa emisije 'Volim Hrvatsku'. Nosila je brojne revije raznih dizajnera na Fashion Week-u, Cro-a-porteru, Sajmu vjenčanja. Sudjelovala je na izboru za Miss sporta i Miss Adriatic Turizma na kojoj je osvojila titulu Miss fotogeničnosti.

  • +22
Predstavljene 'Sve boje jeseni' Hrvatske radiotelevizije Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL