u rovinju

Oskarovka sa slavnim društvom jahtom stigla u Hrvatsku, ni kiša im ne kvari odmor

28.08.2023 u 23:09

Bionic
Reading

Dobitnica Oscara Emma Thompson trenutno se nalazi u Hrvatskoj, ploveći obalom na megajahti u vrijednosti 200 milijuna dolara

Glumica Emma Thompson dio je slavnog holivudskog društva koje na megajahti uživa u čarima hrvatske obale, a odmor im nije pokvarila niti današnja kiša.

Dobitnica Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmu 'Razum i osjećaji' iz 1995. godine provela je dan u Rovinju u društvu belgijske modne dizajnerice Diane von Fürstenberg, koja je najljepše trenutke podijelila na svom Instagram profilu.

'Posljednji kišni dan prije odlaska u Veneciju', napisala je Belgijka u opisu fotografija na kojima se vidi Thompsom kako s kabanicom šeće istarskim biserom, uživajući pritom i u maženju lokalnog psića.

  • +3
Emma Thompson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Diane von Fürstenberg fanovima je prikazala i pitoreskne uličice šarmantnog Rovinja, prije nego što se vratila na jahtu sa suprugom Barryjem Dillerom, poznatim američkim biznismenom.

Među slavnim društvom našlo se još poznatih holivudskih lica poput biznismena Brucea Bozzija, televizijske voditeljice i Oskarovke Diane Sawyer, američke glumice Candice Bergen te producenta Jasona Bluma.

Odmor u Hrvatskoj uveličala im je luksuzna jahta Eos, čija se vrijednost procjenjuje na oko 200 milijuna dolara, a u vlasništvu je Dillera, nekoć Murdochovog partnera u osnivanju mreže Fox.