VELIKA PROMJENA

Oskarovka Kathy Bates izgleda neprepoznatljivo nakon gubitka kilograma

30.01.2019 u 22:05

Bionic
Reading

Američka glumica najpoznatija po ulozi u trileru ‘Misery’ nastalom prema bestseleru Stephena Kinga izgledala je neprepoznatljivo pozirajući fotoreporterima koji su je snimili kako dolazi na večeru u restoran u zapadnom dijelu Hollywooda. 70-godišnja Kathy Bates pokazala je svoju transformaciju s kratkom crnom kosom i 27 kilograma manje

Upitana što joj je pomoglo da skine skoro 30 kilograma, slavna oskarovka nedavno je izjavila: 'Svjesnost, samo treba znati kada gurnuti tanjur. Moja nećakinja mi je otkrila malu, tajnu, pretpostavljam da nije tajna, to je biološka stvar, da u nekom trenutku kad jedete vaš mozak i želudac koji komuniciraju i kažete: Dosta mi je. Trebalo je nekoliko godina da to shvatim. Morate biti strpljivi. Ne sviđa mi se riječ volja, ali mi se sviđa riječ 'odlučnost'.

Jedna od najboljih američkih glumica 2012. je bila na dvostrukoj mastektomiji u bolnici u Los Angelesu. Prije toga je prije preboljela rak jajnika nakon čega je promijenila način života.

'Oduvijek sam imala problem s težinom. Nisam bila slatka, naivna djevojka. Više karakterni glumac. Dok sam bila mlađa, to je predstavljalo problem jer nisam bila dovoljno lijepa. Bilo je teško, ne samo zbog malo mogućih poslova nego i zato što se morate suočiti s načinom na koji ljudi reagiraju na vaš izgled', izjavila je ranije Bates koja se cijeli život borila s viškom kilograma.

Glumica sada izgleda neprepoznatljivo u odnosu na izdanja u kakvima smo od navikli gledati. Ispred restorana u Hollywoodu snimljena je s kraćom crnom kosom, naočalama za vid i tamnoplavom odjelu kojeg je iskombinirala s tamnoplavim mokasinama.

Kathy Bates Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia