zajedno odgajaju djecu

Osam godina nakon rastave: Ben Affleck i Jennifer Garner dijele svakodnevne zadatke

10.11.2023 u 11:56

Ben Affleck i Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Poznati holivudski bivši par primjer je sloge i nakon rastave braka. Ben Affleck i Jennifer Garner nakon rastave odlučili su zajedno odgajati svoju djecu pa su ponovno viđeni u Santa Monici u četvrtak

Glumac Ben Affleck i glumica Jennifer Garner nakon rastave braka odlučili su da i dalje žele dijeliti roditeljske dužnosti pa dijele skrbništvo nad svojom djecom. Tijekom desetogodišnjeg braka postali su roditelji kćerima Violet i Seraphini te sinu Samuelu, a o njima se podjednako brinu.

Bivši su supružnici i dalje u sjajnim odnosima, a to je potvrdio i njihov susret na parkiralištu u Santa Monici ovog četvrtka. Affleck i Garner nisu skrivali prijateljstvo i smijeh dok su razgovarali pokraj parkiranog automobila, a čini se da njihovo prijateljstvo nije okaljala ni ljubomora Jennifer Lopez na bivšu suprugu voljenog Afflecka.

Naime, između Garner i Lopez isprva su postojale tenzije, a Lopez je suprugu navodno zamjerala što od bivše traži savjete te se često oslanja na nju.

U ODLIČNIM SU ODNOSIMA

Raznježeni Ben Affleck jedva dočekao da vidi djecu, a zagrljaj s Jennifer Garner sve govori

Pogledaj galeriju

Međutim, 51-godišnja Garner ne čini se uzrujano zbog navodne ljubomore te se smiješila razgovarajući s bivšim suprugom. U sportskom izdanju u tamnoplavoj jakni i trapericama glumica je izgledala vrlo opušteno, no ovaj put bivši supružnici nisu uslikani kako dijele zagrljaje.

I Garner i Affleck nakon rastave nastavili su sa svojim životima te im se ljubav ponovno osmjehnula.

Jennifer Garner već duže je u vezi s Johnom Millerom, a Affleck je oženio staru ljubav Jennifer Lopez. Djeca pjevačice i glumice u dobrim su odnosima s troje djece koje Affleck ima iz braka s Garner, a nerijetko može ih se vidjeti na zajedničkim druženjima.

  • +7
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA