ljubitelj ležernog stila

Originalno, nema što: Jacques Houdek odradio nastup u 'šlafruku i šlapama'

02.10.2020 u 09:06

Bionic
Reading

Jedan od naših ponajboljih vokalista održao je u četvrtak navečer koncert u Saxu. Publiku je iznenadio kad se pojavio u izdanju u istom kakvom je ranije u četvrtak stigao na radio gdje je najavio svoju novu pjesmu 'Srce pamti zauvijek'

U showu pod nazivom 'Glavom i bradom' Jacques Houdek je uživao pred svojim fanovima i pričao im dogodovštine, a nastup u zagrebačkom klubu otvorio je pjesmom 'Ima nešto u tome' koju je otpjevao Doris Dragović te se publici ispričao za svoj outfit:

'Nemojte zamjeriti. Ja ovako izgledam zadnjih šest mjeseci', poručio je i našalio se da će ga ovako gledati svakog četvrtka. Nije zaobišao ni teme oko pandemije, a na pozornici je imao i dezinficijense. Izjavio je da će poludjeti bez publike i koncerata.

  • +4
Jacques Houdek Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Uoči koncerta gostovao je na Narodnom radiju a da njegov dolazak ne bi bio zapamćen samo po njegovom iznimnom vokalu, pjevač je ekipu iznenadio - kremšnitama. No, ono što nije moglo proći nezapaženo je njegov modni odabir, isti kakav je izabrao i za koncert. Naime, u emisiji pojavio u tamnoplavom kućnom ogrtaču i papučama.