OVO JE ČUVALA ZA KRAJ

Oprah Winfrey nakon svega otkrila što joj je princ Harry priznao kada su se kamere ugasile

08.03.2021 u 14:39

Bionic
Reading

Izjava kako je jedan član kraljevske obitelji izrazio strah ili nezadovoljstvo kako bi zbog miješane rase Meghan Markle i prvi sin princa Harryja mogao imati tamniju put od svih ostalih članova kraljevske obitelji dobrano je uzburkala javnost, a kraljevskoj je obitelji ponovno priskrbila etiketu rasista

Tek kada su se kamere ugasile princ Harry otkrio je voditeljici Oprah Winfrey najzanimljivi dio intervjua. Naime, nakon što je Meghan Markle rekla kako je jedan član kraljevske obitelji izrazio zabrinutost da bi maleni Archie po rođenju mogao imati tamniju boju kožu zbog nje i njezinih predaka, krenula su nagađanja tko bi to mogao biti.

Iako su mnogi svoje oklade stavljali na samu kraljicu Elizabetu II, ali i Harryjevog djeda princa Philipa, iste su izgubili, budući da je princ Harry rekao kako njegovi djed i baka nisu bili ti, no isto tako nije želio otkriti o kome je doista bila riječ.

Nakon što je Meghan to izjavila pred kamerama, a što su već pogledali milijuni ljudi, Buckinghamska palača, odnosno članovi kraljevske obitelji ubrzo su etiketirani kao rasisti, a i sama Oprah Winfrey u nevjerici je slušala što izlazi iz usta nekadašnje glumice.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Na veliku žalost javnosti ta informacija, barem za sada, neće biti otkrivena. 'Nije htio otkriti identitet te osobe, no jasno mi je dao do znanja da nije bilo riječ o njegovoj baki ni djedu, koji u tim razgovorima nisu ni sudjelovali. Iako sam pokušavala dobiti odgovor od njega, i ispred i iza kamera, nisam uspjela', poručila je Oprah Winfrey.