EMOCIJE NA VRHUNCU

Opčinjeni jedno drugim kao prvog dana: Marijana Batinić sa suprugom proslavila sedmu godišnjicu braka

11.01.2022 u 09:47

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, koju su gledatelji nedavno mogli gledati u blagdanskom specijalu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', i njezin suprug, marketinški stručnjak i bivši rukometaš Matej Pašalić u ljubavi i sreći dočekali su sedmu godišnjicu braka

'Neka nam je svaka kritična kao ova sedma. Sretna nam godišnjica braka', poručila je Marijana Batinić pored fotografije na kojoj sa suprugom pozira u Portugalu gdje su proslavili petu godišnjicu braka.

Kad je privatni život u pitanju, voditeljica često s pratiteljima dijeli svakodnevne situacije, no supruga spominje većinom kada su godišnjice ili rođendani. Podsjetimo, Marijana Batinić i Matej Pašalić vjenčali su se u siječnju 2015. godine u Zagrebu, a upoznali su se na Halloween partyju u Katranu. Marijani je vjenčana kuma bila modna blogerica, bivša voditeljica i producentica Petra Nižetić Mastelić.

U braku su dobili dvije kćeri - Enu i Rozu (koju je rodila 18. rujna prošle godine u Petrovoj bolnici u Zagrebu). Stariju kćer Enu (koja je ove godine krenula u prvi razred) Marijana je krstila 2016. godine u Sinju u seoskom gospodarstvu Panj, a istu je lokaciju odabrala i za svoju Rozu.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Balansiramo tako da svakodnevno učimo jedni o drugima, formiramo se kao obitelj, usklađujemo se, ponekad improviziramo. Ne postoje dva ista dana kad u kući imate dvoje male djece, psa i dvoje zaposlenih roditelja, ali postoje određena disciplina i želja da svi budu zadovoljni i 'namireni', izjavila je nedavno za tportal.